Hur kan vi hjälpa till?

Är du sugen på att gå någon av våra utbildningar, eller är det någon av våra andra tjänster som lockar? Nedan finner du ett urval av de tjänster vi erbjuder.

img

Utbildningar

Hos oss kan du gå flera olika typer av byggrelaterade utbildningar. Detta handlar närmare bestämt om liftutbildningar, truckutbildningar, fallskyddsutbildningar och om sådana som fokuserar på heta arbeten. Oavsett vilken av dessa utbildningar du är intresserad av är det bara att kontakta oss.

img

Stål

Vi erbjuder även flera olika typer av tjänster relaterade till stål. Vi är anslutna till IF Metall och Fora försäkringar, och arbetar både med stålarbeten ute på byggen samt med tillverkning i vår verkstad. Vi har samtliga certifieringar och försäkringar som behövs.

img

Trä och betong

Vi är också experter på trä och betong, och erbjuder flera olika typer av byggtjänster relaterade till detta. Det rör sig bland annat om olika typer av renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och annan byggservice.

img

Totalentreprenad

Precis som vårt namn antyder är vi ett företag som även erbjuder totalentreprenad. När du anlitar oss för ditt byggprojekt räcker det därför med att du har kontakt med oss istället för flera olika aktörer.